Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Irányváltás a köztévében

2010.05.25. 23:53 | Bandiablo | Szólj hozzá!

     A mai bejegyzés apropója a köztévé reggeli műsora. Két beszélgetés között B. János szerkesztő úr HATÁRONTÚLI NAPILAPOK napi szemléjét tartotta. Nem hittem sem a fülemnek, sem a szememnek. Abban a televízióban ahol évekig a keményen ballib propagandát erőltették. No, itt tényleg mélyreható változások következnek...

    Persze, azért az előzmények sem hiányozhatnak. Már látszott, hogy vélhetően régi-új vezetői lesznek az országnak, a "jogelőd" produkciót és annak főnökét gyorsan eltüntették a színről és új címmel, valamint középutas tartalommal átalakították az ébresztőt. És persze már az első napokban visszatértek azok az arcok, akik az elődöt joggal bojkottálták. Most meg ez lapszemlés dolog. Végre a közszolgálati tévéhez méltó, kiegyensúlyozott tájékoztatás, értékközvetítés, nem elfelejtkezve arról, léteznek határontúliak is, akik hozzánk tartoznak. Nyomatékosabban, ők mi vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr322031812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása