Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

re: Manchester-Barka?

2010.03.24. 08:03 | Bandiablo | Szólj hozzá!

Amióta Bajnokok Ligája meccseket rendeznek, az egész versenykiírásban az a poén, hogy sosem ugyanaz az a gárda nyeri meg, mint az előző évit. S rendszerint a döntőben szereplő csapatok sem ugyanazok. Tavaly már nagyon rezgett a léc, de aztán a kopasz norvég hozzásegítette a Barcát (és persze minket szurkolókat), hogy ne megint ész nélküli angol rohangálást (és egy zokogó C. Ronaldót) lássunk a római Olimpicóban.

Idén hogy alakul a helyzet? Az "angolok" (mert hát a Manchesterben kb. annyi angol van  manapság mint mindenki Fradijában) Fortuna segítségével kikövezett úton menetelhetnek be a madridi döntőbe. A Bayern München könnyen széttörhető dió lesz, bár elsőre kétségtelenül nem látszik annak. Két játékos, Ribéry és Robben tudna tenni leginkább azért, hogy Sir Alex-et egy hónap múlva már csak angol bajnokin lássuk rágózni. Bár két játékost a néhanapján döcögő manchesteri védelem valószínüleg ki fog tudni kapcsolni. Shrek (Rooney) pedig odateszi magát és már is kezdődhet az örömködés, hogy a Lyon-Bordeaux párharc győztese ellen sem fog kelleni 100%-os teljesítmény.

A Barca meg a Barca. Messi meg Messi. Van egy olyan érzésem, hogy az Arsenal ellen nagy kínlódás lesz katalán részről, de az előbb említett kis argentin fogja a különbséget jelenteni. Utána jöhet Mourinho csapata, amelyet már egyszer sikerült odahaza elpüfölni, miért ne sikerülne ez másodjára is? Tehát készen is vagyunk, s ha a tradíciókat nézzük idén az angoloknak kellene nyerniük, különben olyan unalmas lesz a BL, mint autópályán lemenni Pestről Miskolcra.

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr451864302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása