Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Märzfest

2010.03.31. 09:34 | Bandiablo | Szólj hozzá!

Amikor Shrek tegnap már a 2. percben bebelsőzte a labdát Butt kapus hálójába, úgy gondoltam, eldőlt a továbbjutás. A Manchester a legjobb csapat a világon; úgy harcol ki kedvező állást a párharcban, hogy az ég világon semmit sem tesz a siker érdekében. Bőven elég, hogy Shrektől rezel az ellenfél. Mástól nem is kell, Vörös lelassult, bár még mindig mestere a brutális belépőknek. Rio leüvölti a hajat a csapattársak fejéről, közben összeszerencsétlenkedi Olic győztes gurítását. A visszavágóra összedrótozzák Shreket, nyerni fognak 2-0 vagy 3-0-ra, s mindenki elfelejti az Allianz-beli bakit.

A sörösöknek nagy mázlijuk volt, hogy Shrek és csapata a focit mindössze az első 2 percre tartogatta. Ribéry elszaladgált a bal oldalon, a horvát pedig mindig lemaradt a beadásokról. Altintop valamiért állandóan hátrafelé passzolt, mintha nem tudta volna merre kell támadni. Persze ő csak kényszer megoldás. A végén robbant az aréna, s körülbelül úgy ünnepelt több tízezer deutsche fanatik, mintha megnyerték volna a madridi döntőt. Az álláspontom nem változott, a MU jut tovább, és neki édesmindegy melyik csigazabáló csapattal játszik a fináléért. A Lyon áll nyerésre, a "Bordó"-tól már az is kimagasló teljesítmény volt, hogy a Juvés, Bayernes és Maccabis csoportját megnyerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr271883266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása