Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Vége a mesének...

2010.04.29. 13:36 | Bandiablo | Szólj hozzá!

Szokás szerint borult a papírforma, bebizonyosodott ismét, hogy a labda gömbölyű, azaz hogy ebben az életben még a legeslegjobb csapatot is utoléri a végzete, jelenesetben Szájhős Zsozé. Na meg hogy igen, ki lehet 90 percet bekkelni, még a Barka ellen is.

Sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem láttam a randit, de kellően utánanéztem ahhoz, hogy véleményt alkossak. Mi volt a Szájhős-siker receptje? Először is nyáron/télen megvette Luciót, Sneijdert, Pandevet, Eto'o-t és Militót. A védekező középpálya idáig is pokoli volt, Sneijder érkezése néminemű kreativitást is kölcsönzött a Sztankovics, Cambiasso, Muntari húsdaráló-masinának. A támadószekció nem egyemberes lett, mint annak idején a bosnyák-svéd uralom alatt, hanem három kiválóképességű elemmel egészült ki. Lucio érkezése azt jelentette, hogy nem Mátrixon múlik a védelem páncélzata.

Szerda este megtudhatta mindenki hogy a legszebb, leghatékonyabb támadófocit, hogyan teheti tönkre a lehető legdefenzívebb bunker. Mindezt emberhátrányban, emiatt egy kalapot Milánó egyik felének.

A döntőre már nem tippelek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr411961803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása