Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Madridi mese

2010.05.23. 22:18 | Bandiablo | Szólj hozzá!

  Ribéry azért hiányzott, Arjen egyedül kevés volt, Olic ezúttal inkább Lucio és Samuel kemény őrizetét szenvedte. Milito mindent vitt, Sneijder ügyesen passzolt, José ismét megmutatta, jelenleg ő a legnagyobb stratéga az edzőpiacon. Röviden így is össze lehetett foglalni az első szombati BL-döntőt. 

   A meccs maga unalmas volt, mindössze Milito góljai és Müller ordító helyzete jelentettek némi izgalmat. Milito, amennyiben a világbajnokságon is hasonló produkcióval áll elő, meggyőződésem az Aranylabda egyik fő esélyesévé lép elő. Igazából egyik csapat sem játszott csúcsformában, mégis a tét nagysága érződött a feleken. Túl a bazi nagy serleg felemelésén, más szempontból is fontos összecsapást rendeztek Spanyolhonban. Az Internazionale diadala azt jelentette, hogy Taljánország továbbra is négy gárdával képviseltetheti magát a legfontosabb európai kupasorozatban. (Míg Germániának hárommal kell beérnie, jövőre: Bayern, Schalke, Werder)

   Zsozé könnyeivel küszködve kikotyogta a nyílt titkot, jövőre a Real Madriddal próbálja meg azt, amit két év alatt ért el Milánóban. Ott azért jóval nehezebb dolga lesz, mint a Moratti legényekkel. A tegnapi alapján valami azt súgja, az ő bicskája nem törik bele a királyi kihívásba...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr302026242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása