Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Magyar húsvét 2010?

2010.04.06. 12:59 | Bandiablo | Szólj hozzá!

Április 11., április 25., illetőleg valamikor ősszel...

Kétségtelenül az év legfontosabb eseményei. Az emberben annyi kérdés, kétség, pesszimizmus, optimizmus felmerül. Ki nyer? Lesz-e kétharmad? Nagypártok? Kispártok? Alkotmány-módosítás? Kisebb parlament? Elszámoltatás? És sorolhatnánk.

Választani kell józanság, korrupció és demagógia között. A "szakértők" álltatnak bennünket; úgyis meg lesz a kétharmad, úgyis narancs-győzelem lesz, úgyis OV lesz a miniszterelnök. De a magukat szakértőknek mondóknak nem szabad bedőlnünk. Bedőltünk már kétszer- elszegényedés, bűnözés, gázáremelés, tandíj, vizitdíj, szeptember 18., október 23., 4-es metró, 100 milliós végkielégítés és Adómanó lett a jutalom. Félek, hogy ezúttal is beleesünk valami hasonlóba, de ne legyen igazam. Most a kistestvér lendült támadásba a plebs megnyerése érdekében. A Nagytestvér veszélyben van, de mire való a kistestvér, ha nem arra hogy kihúzza a bátyót a csávából. Aztán újúlt erővel mocskolódik, lopkod, túlél és megtéveszt minnél több hiányos fogsorút. A megakadályozás ideje elérkezett, húzzuk ki azt a nagyon mély és sűrű mocsárban megakadt magyar szekeret, hogy ne süllyedjen még jobban lefelé. Utána már nem lehet kihúzni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr341898597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása