Black'n White

Egy konzervatív beállítottságú fiatal gondolatai a történelemről, közéletről, hétköznapokról és sportról...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Robben robban

2010.04.08. 19:55 | Bandiablo | Szólj hozzá!

A keddi meccsre vonatkozó jóslatom abszolút bejött, a katalánok egy Messivel voltak jobbak mint a fiatal ágyúsok. A fhancia párharc nem nagyon érdekelt, a Lyon tulajdonképpen ötször akkora BL-tapasztalatának köszönhetően jutott be az elődöntőbe.

Másnap azonban váratlan dolog történt (legalábbis számomra), Bajorhon büszkesége továbbment fél-Manchester büszkesége ellen. Shreket sikerült összedrótozni, azonban ezúttal inkább a nem létező mocsarában dagonyázott. A lesült képű luzitán gyerek nagyon élt, rúgott is két fantasztikus gólt, de végül semmire nem mentek vele. Borvirágos orrú edzőjénél utóbbi időben megfigyelhető egy folyamat. Nevezetesen, ha kudarc éri a csapatot, rögtön megtalálja a sporit. Akit általában mindig meg lehet találni. De kérdem én, egy ilyen fontos meccsen, miért egy olyan 19 éves brazil srácot rak be jobbhátvédnek, akinek semmilyen tapasztalata sincs az "angol" bajnokságon kívűl? Mellesleg az olasz sporttárs teljesen jogosan vette elő a sárga kártyákat a tinédzser két totál felesleges mutatványa után.

A Bayern pedig igazi németes módon iktatta ki az utolsó angol csapatot a mezőnyből. Nem estek kétségbe 0-3-nál, Olic lehetetlen szituból összehozta a szépítést, majd a második félidőben a kopasz hollandus (ő a Robben) ismét elsült. Korábban nekem ő inkább arról volt ismert, hogy piszok gyorsan szedte a lábait a szélen, s általában egy-egy jobb meccse után lesérült fél évre. Mostanában új oldaláról mutatkozik be, 18 méteren belülről nem vállalkozik lövésre.

Párosítások: Inter-Barca, Lyon-Bayern.

Az elsőról már kifejtettem a véleményemet, a kettes számú viszont megtippelhetetlen. Mindkettő nagyhalakat vert el (Juve, MU, Real, Liverpool), bár a végső győztes (Barca) szempontjából tökmindegy melyikkel fog Madridban randevúzni, mert Messi varázsló és esetleg a többi (Csavi, Ibra, Anri) gondoskodni fog róla, hogy majd búslakodva hagyják el a Bérnabéu gyepszőnyegét.

A bejegyzés trackback címe:

https://bandiablo.blog.hu/api/trackback/id/tr621905455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása